Η Εταιρεία ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Α.Ε.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1981 από τον ΚΩΝ/ΝΟ ΡΟΥΣΣΟ και δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών υπόδησης στην Ελλάδα.

Σήμερα η Εταιρεία βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της και στο σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό διανύει μια αναπτυξιακή πορεία με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς της υπόδησης στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία της Εταιρείας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Α.Ε.Ε.Ε. είναι η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Η Εταιρεία είναι αφοσιωμένη στον πελάτη, προσφέροντας του σχέδια μοντέρνα και πρακτικά στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Εταιρεία ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Α.Ε.Ε.Ε. σήμερα κυριαρχεί στον χώρο της υπόδησης και αξεσουάρ προσφέροντας:

- Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του καταναλωτή (ποιότητα και τιμές).
· Ολοκληρωμένα συστήματα άρτιας οργάνωσης.
- Σεβασμό και υπευθυνότητα στους πελάτες της.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 60, 14569 ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

MITSUKO - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 1950

Χονδρική παπούτσια. Χονδρική πώληση υποδήματα, παντόφλες, αξεσουάρ, σαγιονάρες, τσάντες, γαλότσες, μπότες, παπούτσια, πέδιλα. Γυναικεία, Ανδρικά, Παιδικά. Χονδρική πώληση υποδημάτων. Ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής παπουτσιών σε ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων. Νέα σχέδια σε σαγιονάρες, παντόφλες, παπούτσια, μπότες, γαλότσες, αξεσουάρ, τσάντες, πέδιλα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Μοντέρνα και πρακτικά σχέδια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με συνέπεια και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

follow us

© mitsuko.gr All rights reserved

CONVERSION - Κατασκευή ιστοσελίδων